Gratis bus van Camping Barcelona

Mataró De zeeboulevard Verwarmd zwembad met SPA Golf Stranden
Shopping Barcelona Water Park Padlle-tennisclub Natuur Park Montseny
Water Sports Centrum Dalí Cim De Les Àguiles Montmeló Natuur Park Montserrat
Tablao Flamenco Nau Gaudí Excursies Diver Castillo Het verticale bos


 
 
     

 

Stadscentrum

Hier vindt u het winkelcentrum, kledingszaken en schoenenwinkels, banken, restaurants, markten en, in het oude stadshuis, het toeristenbureau.

Markt op het ‘Plaça GRAN’

Dit is de meest kleurrijke markt van de stad met zowel vaste als losse kramen. Hier vindt u het beste fruit en groente van Mataro, er worden ecologische producten aangeboden en er zijn kramen gespecialiseerd in biologisch vlees, gedroogde vruchten en noten, enz. De markt wordt gehouden op het plein ‘la Plaça Gran’ in het oude stadscentrum achter het gemeentehuis. Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 14:00 uur en van 17:30 tot 20:00 uur, zaterdag van 8:00 tot 14:00 uur.

Markt van het ‘Plaza CUBA’

Een markt met voornamelijk levensmiddelen. Het gebouw werd in 1936 en is ontworpen door de architect Lluís Gallifa. Geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 tot 14:30 uur, vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 13:30 uur. Ook is er een buitenmarkt met kramen met huishoudelijke artikelen en textiel iedere donderdag van 8:00 tot 14:00 uur. Deze ligt vlak bij het centrum van de stad.

Winkelcentrum MATARÓ PARC

bioscoopzalen, winkels, bowlingbaan en i restaurants.

Roca Village

: het is het grootste outlet-centrum van Europa en biedt de klant de gelegenheid om producten uit collecties uit vorige seizoenen te kopen van merken met grote nationale en internationale faam tegen aantrekkelijke prijzen.

     
 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com
www.CampingsOnLine.com, Información y reservas de Campings en España