Gratis bus van Camping Barcelona

Mataró De zeeboulevard Verwarmd zwembad met SPA Golf Stranden
Shopping Barcelona Water Park Padlle-tennisclub Natuur Park Montseny
Water Sports Centrum Dalí Cim De Les Àguiles Montmeló Natuur Park Montserrat
Tablao Flamenco Nau Gaudí Excursies Diver Castillo Het verticale bos



Barcelona

Is een mediterrane stad, kosmopolitisch en modern, internationaal bekend als inspiratiebron voor kunstenaars met een scala aan mogelijkheden op socio-cultureel gebied en de stad draagt natuurlijk het persoonlijke stempel van de geniale architect Gaudí. Op het Plaza de Cataluña vindt u het toeristenbureau en de toeristenbus (Bus Turístico) van Barcelona. Dit is een zeer geschikt vervoersmiddel en een aanrader vanwege de uitstekende vervoersservice. Het beschikt over een groot park met autobussen met een open dak en audiogids die u begeleiden naar de mooiste en toeristisch meest interessante plekjes (het is geen georganiseerde reis en ieder kan er op eigen gelegenheid in meerijden). Er zijn 3 verschillende tours, Barcelona Zuid, Barcelona Noord en Barcelona Forum, en daarom wordt aangeraden 6-7 dagen uit te trekken om de hele stad te bezoeken. Wij bevelen het 2-daagse ticket aan. U kunt dit bij de receptie kopen.


Vervoer naar Barcelona

Privé bus: Elke dag bieden we 4 busdiensten naar Plaça Catalunya: het centrum van Barcelona. Boek uw ticket bij de receptie. Vergeet niet dat de bus goedkoper is dan met de trein (2,90 € voor een enkele rit). Zie hier de dienstregeling van de camping.

Trein: Om de 10 minuten gaat er een trein van 06:00 tot 23:00 uur. Onze gratis bus brengt u naar het treinstation van Mataró. Zie hier de dienstregeling van de trein.

Nachtbus: Elke nacht (1 keer per uur), vanaf 00:00 tot 05:00 uur rijdt er een nachtbus van Barcelona naar Mataró. De bushalte bevindt zich in het centrum van Barcelona (Passeig de Gracia, 6 – vlakbij Plaça Catalunya). En in Mataró stopt deze bij de ingang van de camping. Zie hier de dienstregeling van de nachtbus.

Barcelona And Me - Video Barcelona Some Reasons - Video Barcelona Day & Nigth

 
         
 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com
www.CampingsOnLine.com, Información y reservas de Campings en España