Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
   
 

Restaurant op het strand

Lasal Varador is het restaurant van Camping Barcelona, gelegen aan zee langs de strandboulevard en is het hele seizoen geopend. Het biedt een echte mediterrane keuken met als specialiteiten tapa’s, paella’s en cocktails onder begeleiding van goede muziek. Keuken op basis van ecologische, verse en kwaliteitsproducten uit de nabije omstreken, met respect voor de smaak en de natuurlijke eigenschappen van de voedingsmiddelen. Er is een speciaal menu voor groepen vanaf 8 personen. Het restaurant vormt een integraal duurzaam project, is gebouwd volgens de criteria van de bioklimatische architectuur met ecologische materialen en produceert zijn eigen elektriciteit, warm water en verwarming middels zonne-energie. Tijdens het weekend kunt u de feestelijke sfeer van Mataró ervaren wanneer de inwoners naar het strand komen om er te wandelen, te eten en familie en vrienden te ontmoeten. De dichtstbijzijnde halte van Lasal Varador is het treinstation. U moet de voetgangerstunnel nemen op 100 meter van het station richting camping en dan ziet u het restaurant al liggen.

 


   
 
 
 
 
 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com