Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
     
     
   
     

 

Restaurant

Een eetzaal binnen en twee terrassen, een overdekt terras en een buitenterras, beide met uitzicht op zee. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met mediterrane gerechten, tapa’s, paella’s, pasta’s, pizza’s, meeneemgerechten, wijnen en cava’s. U kunt er ook ontbijten of half- en volpension bestellen. In de bar kunt u uit 40 internationale soorten bier kiezen en er is een uitstekende en gevarieerde kaart met cocktails en gin-tonics Premium. In het laagseizoen wordt er 1 keer per week een sangriacursus gegeven waar u leert hoe u sangria moet maken en een oenoloog geeft een gratis cursus wijnproeven in het Engels (als u hieraan wilt meedoen, moet u zich bij de receptie inschrijven). In juli en augustus wordt er tijdens het avondeten een show gegeven.

Alle dagen geopend: openingstijd 8:00 uur, sluitingstijd tussen 22:00 en 2:00 uur 's ochtends.


 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com