Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
 

 

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   

Strand van Mataró


dit is een ideale natuurlijke omgeving om hier met het hele gezin van te genieten. De restaurants, strandtentjes en charme geven dit strand een geheel eigen karakter dat uniek is voor de kust van de Barcelona. Het biedt van mei tot september de hele week door vele mogelijkheden voor de bezoeker zoals genieten van een heerlijk kopje koffie of een aperitiefje, een broodje, een salade of een paella, van de zonsondergang of een laatste glaasje. De muziek en aanstekelijke ritmes van de strandtentjes zorgen voor een gezellige drukte de hele dag door, van 's morgens tot in de ochtenduren, in een verkwikkende en ontspannen sfeer.

Toegang tot de zee op 100 meter in een rotsachtige zone die niet geschikt is om te zwemmen maar wel om te snorkelen of te duiken. Om te zwemmen dient u naar de zandstranden te gaan, met name als u met kinderen gaat. De stranden van Mataró zijn onderscheiden met het "Q"-label dat de toeristische kwaliteit aangeeft.

Vervoer naar het strand van Mataró, Beach Club en Diving Club

  • GRATIS pendeldienst: iedere dag. De halte bevindt zich bij de ingang van de camping.
  • Te voet: loopt een pad langs de zee. Ca. 20 minuten lopen.
Andere dichtbijgelegen stranden:

Stranden en routes voor wandelen en fietsen

Sant Andreu de LLavaneres
Sant Vicençs de Montalt
Caldes d’Estrac

 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com