Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.


 

Uitgaan

op de stranden van Mataró vindt u meerdere standbars met muziek die in het zomerseizoen elke dag tot 3 's nachts geopend zijn. U kunt hierna terecht in de discotheken van de stad of, als u hier de voorkeur aan geeft, het nachtleven van Barcelona ontdekken. Bij de receptie kunnen zij u hierover informeren. Openbaar vervoer met de nachtbus N-82. Vertrek 's nachts vanaf de camping in Mataró en Barcelona ieder uur. Tijden bij de receptie.


BARCELONA NIGHT CARD

Deze kaart is de beste manier om het nachtleven van Barcelona te ontdekken, omdat het vrij toegang geeft, en zonder in de rij te hoeven te staan, tot de beste nightclubs van Barcelona gedurende 2 tot 7 achtereenvolgende dagen. Met één enkel toegangsbewijs kunt u binnen komen bij de meest populaire nachtclubs van Barcelona, zoals Aire, Arena Sala Classic, Arena Sala Madre, Bikini Barcelona, Boulevard Culture Club, Catwalk, City Hall Dance Club Concept, Club Costa Breve, Hyde Club, La Terrazza, Les Enfants, Luz de Gas, Macarena Music Club, Mirablau Barcelona, Moog, Oak Club Barcelona, Opium Barcelona, Otto Zutz Club, Pacha Barcelona, Pacha Sitges, The Bunker, Sala B, Sala Tango, Slow Club, Small’s Barcelona, Soho the Club, Sutton Club, Shôko Restaurant.


Barcelona Night Card

Normale prijs 2 dagen

Normale prijs 7dagen

Prijs aan het loket

10€

20€

Prijs bij de camping

9,50€

19€

 
 
 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com