Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
 
   

Huisdieren GRATIS (PetFriendly)

Camping Barcelona is een ruimte voor personen die hun leven met huisdieren delen, die ze mee op reis nemen of van plan zijn dit te doen. U kunt uw huisdier op de camping overal mee naar toe nemen, op het terras van het restaurant, in de bar van het zwembad en ook in de bussen van Camping Barcelona zodat u altijd samen van uw vakantie kunt genieten. We beschikken over een bad met warm water speciaal voor uw huisdier (achter het centrale sanitaire blok –zie plattegrond-) en bij de receptie kunt u gratis zakken krijgen om de uitwerpselen in te doen. Als u een huisdier wilt adopteren, begeleiden wij u naar het dichtstbijzijnde asiel en de camping neemt de kosten voor de adoptie voor haar rekening. Heel vriendelijk bedankt. 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com