Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
 

     
     
     
     
     
     
     
     

 

Beach Club van Cŕmping Barcelona

Vrij direct aan zee gelegen en op slechts 30 meter van het water bevindt zich het ontmoetingspunt van de vrienden van Camping Barcelona. Ze beschikken over een uitstekende kaart met mediterrane gerechten, aperitiefjes en tapas om te proeven en te delen, salades, gegrilde groenten, rijst- en pastagerechten, verse vis, schaal- en schelpdieren, vlees en veganistische hamburgers. De meest gerechten worden bereid op houtskool.

De avonden zijn is er om te genieten van muziek met de haast traditionele mixdrankjes. In het weekend komen er DJ’s die de meest moderne muziekstijlen mixen en door de week is er live muziek en diverse voorstellingen. Raadpleeg de medewerkers of het animatieprogramma.

Het ontmoetingspunt is geopend vanaf begin mei tot half september, van 10 uur ‘s morgens tot 2 uur ‘s nachts in juli en augustus en de rest van het seizoen van 10 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s nachts. De keuken is tot middernacht open. 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com