Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
     

 

Bar Zwembad en chill-out zone. IJssalon & cocktailbar

De bar is gelegen aan het zwembad, met een verkwikkend uitzicht op zee en sfeervolle chill-out muziek, en beschikt over een originele kaart met cocktails, ijs en banket van uitstekende kwaliteit op ambachtelijke wijze bereid om van uw zoete momenten te genieten. U kunt er ook pizza’s eten met drie verschillende soorten brooddeeg en de traditionele paella van het huis, en uw keuze maken uit een gevarieerde kaart met theeën, verse vruchtensappen, broodjes en salades. Als u wilt eten of languit iets wilt drinken terwijl u van de zeewind en de muziek geniet, de ligstoelen en –bedden zijn gratis.
Zonneterras: gratis ligstoelen en chill-out bedden om te zonnen met uitzicht op zee. Het terras ligt naast de bar van het zwembad.


 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com