Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
     

 

Animatie

Voor de kleintjes worden er talloze activiteiten in de kinderclub georganiseerd: kinderdisco, omgaan met boerderijdieren, handwerkworkshops, buitenspelen, waters- pelen in het zwembad, schminken met verschillende thema›s en vele andere activiteiten die erop gericht zijn om hun fantasie en het onderling contact te ontwikkelen. De volwassenen kunnen van gevarieerde shows en optredens met live-muziek genieten en zelfs een cursus volgen om ‘mojito’s’ te leren maken en er zijn aquagym-sessies alle ochtenden om 10:00 uur.
Vergeet niet aan ons animatieteam door te geven als iemand van uw familie/gezin jarig is tijdens uw vakantie op Camping Barcelona. Onze leuke mascotte Noa komt dan langs om voor hem/haar Cumpleaños feliz te zingen op de standplaats, in het restaurant of waar u ook maar wilt.


NIEUW: Tijdens juli en augustus kun je gratis coctail cursussen volgen in de poolbar van Camping Barcelona. Mis je kans niet! Kom deze zomer en leer op amuzante wijze hoe je een daiquiri, piña colada, mojito of san francisco maakt!


Kinderanimatie wordt in de maanden juli en augustus aangeboden.
Zie zomerprogramma.
Van de animatie voor volwassenen kunt u het hele seizoen genieten hoewel er in de zomer meer activiteiten dan in het laagseizoen worden aangeboden.
Zie programma laagseizoen.

 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com