Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
 

Stranden en routes voor wandelen en fietsen

     
     
     
     
     
     
     
   

 

Fiets- of wandelroutes vanaf de camping

Wij bevelen u de paarse route van de “Passeig dels Anglesos” aan, deze is heel gemakkelijk te bewandelen en is erg mooi. Mocht u een hond hebben, neem hem dan vooral mee naar het laatste strand van Caldes d’Estrac. De “Passeig dels Anglesos” (Laan van de Engelsen) begint na de jachthaven El Balís van Sant Andreu de Llavaneres en verbindt de stranden van Sant Vicenç met die van Caldetes. De strandtenten en de restaurants aan het strand zijn het gehele jaar geopend! Honden worden er geaccepteerd. In de jachthaven Port Balís kunt u ook goede restaurants vinden die het hele jaar zijn geopend. De 3 Viles (dorpen), een paradijs op 500 meter afstand van de camping! Elke vrijdag is er markt in Sant Andreu de Llavaneres en dat is de dag dat u het beste dit dorp kunt bezichtigen. De “Carrer d’Amunt” is het sociale en commerciële centrum van het dorp waar mensen elkaar ontmoeten en waar u kunt genieten van de winkels, bars en restaurantjes. U moet vooral de beroemde coca de Llavaneres proberen, een soort broodkoek dat in de regio zeer gewaardeerd wordt. In Caldes d’Estrac, vindt u de Fundació Palau. Dit is een artistiek centrum dat zich vooral richt op de werken van Picasso (de eerste zondag van de maand is de ingang gratis). In het centrum van het dorp vindt u ook een klein, maar heel gezellig badhuis (thermen), waar het water stroomt op 38ºC en van welke therapeutische eigenschappen u kunt genieten in hun zwembad dat een temperatuur heeft van 36ºC. Aan de rechterkant van de Fundació Palau bevindt zich de ingang van het hooggelegen Parc Muntanyà, met gratis ingang, van waaruit u een geweldig uitzicht heeft over het dorp en de Middellandse Zee. Voor de meest actievelingen kunt u Sant Vicenç de Montalt aandoen die de hoogste pieken van het kustgebergte heeft en waar de wegen steiler en hoger zijn dan in de andere twee dorpen. Vergeet vooral niet om één flesje water per persoon mee te nemen tijdens deze wandelingen (de routes staan aangegeven op de plattegrond).

Mountainbikeverhuur:3€/h.


 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com