Bus gratuït Càmping Barcelona  

Obert de l’1 de març a l’1 de novembre

 
Camping & bungalows BARCELONA
MATARÓ (Barcelona, Catalunya)
Costa de Barcelona – Maresme

08304 - Mataró, Carretera N-II Km 650
Barcelona, ESPANYA
Tel: +34 937904720
info@campingbarcelona.com

 
 

Càmping Barcelona col·labora amb el programa de protecció de la infància “Hoteles Amigos”, un projecte d’UNICEF.

El càmping Barcelona es ideal per a visitar la ciutat. Ofereix un bus GRATIS d’anada i tornada tots els dies (excepte del 1/6 al 30/9 a 2,90 €/trajecte). A demés, el transport públic a Barcelona funciona les 24 hores. També oferim bus gratis per anar a les platges, al nostre Beach Club, al restaurant de la platja, al port, a l’estació de tren, als mercats i al centre de Mataró.
Càmping de primera categoria amb espectaculars vistes a mar (situat a prop mar). Piscina oberta tota la temporada. Animació durant tot l’any, i l’animació infantil durant juliol i agost. Espectacles i música en viu totes les nits de juliol i agost. Wifi gratis en totes les parcel·les i bungalows, amb fibra òptica d’alta qualitat amb 2.000 megabytes de velocitat. També disposem de parcel·les de 90-100m2 amb electricitat de 16 Ampers.

Oferim un servei de reserves per a totes les atraccions turístiques a Barcelona: Sagrada Família, Park Güell, FC Barcelona, Aquari, Bus Turístic, Museus, BCN Card i altres Tours, més econòmic que a taquilla i sense necessitat de fer cua.