Gratis bus Camping Barcelona  

Vanaf 1 maart tot 1 november geopend

 
Camping & bungalows BARCELONA
MATARÓ (Barcelona, Catalonië)
Kust van Barcelona – Maresme

08304 - Mataró, Grote weg N-II Km 650
Barcelona, SPANJE
Tel: +34 937904720
info@campingbarcelona.com

 
 

To prevent COVID-19, the campsite is closed.
Soon we will announce new opening and closing dates on the website.
Preferably contact by email.
Thank you

Camping Barcelona is de beste camping om Barcelona te bezoeken: Shuttle bus naar Barcelona het hele seizoen. Dagelijks gebruik van openbaar vervoer mogelijk naar Barcelona gedurende 24 uur. Onze gratis busvervoer brengt U ook naar verschillende stranden, naar onze "Beach Club", strand restaurant, treinstation en lokale markten.

Eersteklas camping met schitterend uitzicht op zee(gelegen naast de zee). Het zwembad is het hele seizoen open. Gedurende het gehele jaar voorzien wij u van entertainment; voor kinderen in de maanden juli en augustus. Shows en live muziek elke nacht in juli en augustus. Gratis Wifi in alle staanplaats.Op de camping van Barcelona komt hoogwaardige glasvezel met 2.000 megabytes snelheid aan. Staanplaats van 90 tot 100m2 met een elektricteit verbinding (connectie) van 16 ampères.

Wij spreken Nederlands. Wij bieden tickets te koop voor alle toeristische attracties in Barcelona zoals Sagrada Familia, Parc Güell, Bus Turistic, diverse musea, FC Barcelona en andere tours, goedkoper dan op de plaats zelf, zonder in de rij te hoeven staan.

Camping Barcelona ondersteunt het programma UNICEF Bevriende Hotels in een project voor de bescherming van kinderen.